Active Board Gymba – voor goed en prettig staand werken

Active Board Gymba is een nieuw product in ons assortiment. Een active board maakt staand werken comfortabeler. Het activeert je beenspieren, je rug- en buikspieren en zorgt dat je rechter staat.

Je hebt een bureaustoel nodig om goed en prettig te zitten, een Gymba om goed en prettig te staan.

We willen klachten gerelateerd aan zitten helpen voorkomen. Daarom omarmen we ook de slogan ‘Zitten is als zonnen; doe het bewust en met mate’ van dr. Dianne Commissaris en maken we mensen bewust van hun zitgedrag. Maar we gaan nog een stapje verder.

We weten inmiddels allemaal dat te lang achter elkaar zitten enorm schadelijk is voor je gezondheid en tot veel klachten kan leiden (zie ook het uitgebreide blog op onze website). Het is daarom belangrijk om zittend en staand werken met elkaar af te wisselen. Wij adviseren om elke werkdag 6 tot 8 keer een korte periode (maximaal 20 minuten) staand te werken.

De meeste mensen staan echter op de verkeerde manier achter een zit-sta bureau. Ze steunen afwisselend op hun linker- of hun rechterbeen of hangen op hun bureau  waardoor de rug scheef komt te staan en de enkels op de verkeerde manier worden belast. Op deze manier kan staan ook schadelijk zijn. Veel mensen klagen bij staand werken bovendien over knieën die op slot gaan staan.

Door Active Board Gymba te gebruiken als je staand werkt, heb je altijd de juiste houding. Active Board Gymba zorgt namelijk onbewust en als vanzelfsprekend voor dynamiek en de juiste houding tijdens het staan.  Be Healthy met Active Board Gymba!

Meer informatie over Gymba vind je hier. Uiteraard kun je Active Board Gymba ook zelf komen uitproberen in onze showroom in Breda. Een afspraak maak je door ons te bellen op 076 581 1050 of een mail te sturen naar info@betastoelen.nl.

Een goede houding door staan op een Gymba
Be Healthy met Gymba

Start typing and press Enter to search

a fair furniture company

Deze website maakt gebruik van cookies om de website goed te laten functioneren. Klik op de knop 'Accepteren' om akkoord te gaan.