[parallax_row image=”137″]

Be by Béta

Beby Béta

Wij maken stoelen. Dat doen we zelf en dat doen we goed.
Op basis van 5 speerpunten.

SPEERPUNT

Be Dutch

Trots op: de enige echte Hollandse bureaustoelen. Dichtbij produceren scheelt namelijk enorm veel CO2. En we controleren de kwaliteit tot in detail. Die nemen we heel erg serieus want een stoel verkopen we alleen als al onze productiemensen tevreden zijn.

SPEERPUNT

Be Healthy

Ontdek wat voor jou belangrijk is om gezond te werken. Want een stoel met te weinig instellingen voor al die mensen met verschillende maten en vormen dat kan niet. Onze stoelen passen zich wel volledig aan jou aan. Alle stoelen, anders komen ze natuurlijk niet in ons assortiment.

SPEERPUNT

Be Green

Uitdagend maar uitvoerbaar: volledig circulaire bureaustoelen. Namelijk best handig als je de productie volledig in eigen beheer hebt. Materialen, afval en grondstoffen zijn eenvoudig opnieuw in te zetten. Ook als jouw Bèta stoel over al die tientallen jaren eindelijk een keer stuk gaat.

SPEERPUNT

Be Happy

Brood moet op de plank komen. En wij helpen je om dat leuker te maken; met een stoel die je blij maakt. Maar ook de echte Bèta dealer die hem aan je verkoopt, maken we blij. Met de beste kennis over ergonomie, snelle levertijden, goede aftersales en het Be Clean onderhoudsprogramma.

SPEERPUNT

Be You

Als je lang genoeg jezelf blijft, word je vanzelf bijzonder. Bijna 50 jaar zijn we ons zelf en blijkbaar toch uniek. Want wij vinden het gewoon om ons aan te passen aan de preventiecoach, de schoonmaker, de inkoper, de milieu adept, aan iedere vrouw en man en alle ‘buitenbeentjes’ die er rondlopen. Wees jezelf, wees gewoon en dus uniek.

Start typing and press Enter to search

a fair furniture company

Deze website maakt gebruik van cookies om de website goed te laten functioneren. Klik op de knop 'Accepteren' om akkoord te gaan.