Bedrijfsvriend van Alzheimer Nederland

Be by Bèta bedrijfsvriend Alzheimer Nederland

Be by Bèta bedrijfsvriend van Alzheimer Nederland

Wij zijn onlangs officieel bedrijfsvriend van Alzheimer Nederland geworden. Benieuwd waarom wij juist voor deze stichting hebben gekozen? Lees dan snel verder.

Wist je dat een op de vijf Nederlanders dementie krijgt en dat dit aantal de komende twintig jaar waarschijnlijk zal verdubbelen? Dat klinkt niet echt hoopvol, maar gelukkig is er ook een lichtpuntje. Als we allemaal gezonder gaan leven en meer gaan bewegen, denken wetenschappers namelijk dat tot 30% van het aantal gevallen van dementie voorkomen kan worden. 

Net als Alzheimer Nederland vinden wij beweging ontzettend belangrijk. We weten allemaal dat het niet goed is om de hele dag op je stoel te blijven zitten. Daar proberen wij mensen bewust van te maken. Om gezond te blijven, stimuleren wij mensen om zittend en staand werken regelmatig af te wisselen. Staand werken helpt namelijk mee om meer te bewegen gedurende de werkdag. En dat is dus niet alleen belangrijk om klachten aan rug, nek en schouders te voorkomen, maar ook om het risico op dementie te verlagen. Kom uit je stoel en zorg voor beweging gedurende je werkdag! 

Omdat onze visies zo mooi op elkaar aansluiten en wij graag een bijdrage leveren aan een betere wereld, ondersteunen wij Alzheimer Nederland al sinds de introductie van onze bureaustoel Be Brave. Per verkochte Be Brave bureaustoel doneren wij €2,50 aan deze mooie stichting. Onze samenwerking hebben wij nu officieel omgezet in een bedrijfsvriendschap. Wij zijn er trots op dat wij met onze donaties kunnen bijdragen aan een toekomst zonder dementie. 

Bureaustoel Be Brave

Start typing and press Enter to search

a fair furniture company

Deze website maakt gebruik van cookies om de website goed te laten functioneren. Klik op de knop 'Accepteren' om akkoord te gaan.