Hoe moet ik een bureaustoel reinigen?

Een bureaustoel die voldoet aan de Arbonormen en ook nog eens goed ingesteld is: het zijn de twee belangrijkste onderdelen van een goede bureaustoel. Toch komt er nog meer bij kijken. Want een schone bureaustoel is net zo belangrijk als een goed ingesteld exemplaar. Vermoeidheid, irriterende ogen en hoofdpijn kunnen, als gevolg van een vieze stoel, klachten veroorzaken. Een gemiddelde bureaustoel bevat veel meer bacteriën dan eigenlijk goed voor ons is. Ons advies is daarom: zorg voor een schone stoel.

Waarom moet ik een bureaustoel reinigen?

Het reinigen van een bureaustoel brengt talloze voordelen met zich mee. De belangrijkste voordelen zijn het voorkomen van gezondheidsklachten en de verlenging van de levensduur van je stoel. Je kunt ervoor kiezen om zelf je bureaustoel schoon te maken. Dit kun je doen met de stofzuiger en een doek. Voor een grondige reiniging raden we je aan de stoel door ons schoon te laten maken.

Bureaustoel laten reinigen

Wij adviseren om de stoel iedere drie jaar grondig te laten reinigen. Dit kan door middel van een clean up. Een clean up kan in de avonduren op locatie worden uitgevoerd. Door middel van stoom en heet water worden de stoelen diep gereinigd. De clean up bedraagt €20,- per stoel. We kunnen op één avond meerdere stoelen reinigen met een maximum van 60 stoelen. Wil je meer weten over het reinigen van bureaustoelen? Neem contact op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Start typing and press Enter to search

Deze website maakt gebruik van cookies om de website goed te laten functioneren. Klik op de knop 'Accepteren' om akkoord te gaan.