Bijna € 10.000,- gedoneerd aan Alzheimer Nederland

Donatie Alzheimer Nederland 2019

Samen met Alzheimer Nederland zetten wij ons in voor een duurzame toekomst zonder dementie.

Wij vinden het belangrijk om klachten gerelateerd aan zitten te voorkomen en mensen bewust te maken van hun zitgedrag. Om klachten te voorkomen en de gezondheidsrisico’s van zitten te minimaliseren is het belangrijk om zittend en staand werken met elkaar af te wisselen. Wij adviseren daarom om elke werkdag 6 tot 8 keer een korte periode (maximaal 20 minuten) staand te werken. Staand werken helpt mee om meer te bewegen gedurende de werkdag en daar ligt de link van Be by Bèta met Alzheimer Nederland.

Het blijkt namelijk dat naarmate je meer beweegt, het risico op dementie afneemt. Beweging is dus essentieel zeker als je weet dat tegenwoordig 1 op de 5 mensen dementie krijgt en de verwachting is dat er in 2040 ongeveer 550.000 mensen met dementie zullen zijn in Nederland (dit is een verdubbeling ten opzichte van 2018). Tijd om in actie te komen dus en om als fabrikant van bureaustoelen je verantwoordelijkheid te nemen.

Na de introductie van onze meest ergonomische bureaustoel Be Brave maakten wij kennis met Alzheimer Nederland. Omdat wij onze kernwaarde Be Healthy zeer serieus nemen en we graag een steentje bijdragen aan een betere wereld, ontstond het idee om van elke verkochte Be Brave bureaustoel € 2,50 te doneren aan Alzheimer Nederland. Inmiddels hebben we de balans opgemaakt voor 2019 en zijn we er trots op dat we € 9.560,- hebben kunnen overmaken aan Alzheimer Nederland.

Ook in 2023 gaan we hiermee door. Van elke verkochte Be Brave zullen wij weer € 2,50 doneren. De donaties worden gebruikt voor meer onderzoek naar dementie. Wil je ook je steentje bijdragen en meehelpen aan een toekomst zonder dementie? Kijk dan eens naar onze bureaustoel Be Brave. In onze showroom in Breda kun je de Be Brave uiteraard zelf komen bewonderen en uitproberen én kunnen we je er alles over vertellen. Een afspraak maak je door ons te bellen op 076 581 1050 of een mail te sturen naar info@betastoelen.nl.

Cheque voor Alzheimer Nederland
Bureaustoel Be Brave

Start typing and press Enter to search

a fair furniture company

Deze website maakt gebruik van cookies om de website goed te laten functioneren. Klik op de knop 'Accepteren' om akkoord te gaan.