Hoe kies ik de juiste bureaustoel?

Wij willen jou en al je collega’s gewoon goed en prettig laten zitten. Dat is ons doel. Want bij veel bedrijven en instanties breng je de werkweer voornamelijk zittend door. En omdat iedere persoon uniek is en iedereen andere voorkeuren heeft, willen wij voor iedereen als uniek persoon een passende bureaustoel ontwikkelen. Bureaustoelen dienen de mens te faciliteren zijn of haar doelen te behalen. De stoelen van BeByBèta zijn op iedereen uniek aan te passen en daarom geschikt voor elke organisatie.

Één bureaustoel voor iedere werknemer

Tien jaar geleden waren de normen van de overheid met betrekking tot werkplekken anders dan de normen van nu. Als werkgever heb je de verplichting goed passend meubilair aan de werknemers aan te bieden. Een juiste bureaustoel die ook nog eens ergonomisch is, past hier goed bij. De stoelen van BeByBèta zijn in te stellen naar eigen wensen. Dat maakt dat één soort bureaustoel aan te passen is naar iedere werknemer afzonderlijk van de ander. De bureaustoelen van BeByBèta houden rekening met persoonlijke kenmerken en zijn toch voor iedereen geschikt.

De kunst van de juiste stoelkeuze

De kunst om de juiste stoelkeuze te maken heeft met een aantal factoren te maken. Allereerst moet de bureaustoel geschikt zijn voor ieder individu van elke generatie. Daarnaast moet de stoel geschikt zijn voor alle apparaten (computer, iPad, smartphone) waarmee door elkaar gewerkt wordt. De manier van werken speelt hierbij een rol net als de hogere zithouding waarin gewerkt wordt. Als laatste moet de stoel bij de uitstraling en sfeer van het kantoor passen en voor iedereen binnen de organisatie eenvoudig en optimaal in te stellen. De juiste stoelkeuze is op deze manier een koud kunstje.

Start typing and press Enter to search

a fair furniture company

Deze website maakt gebruik van cookies om de website goed te laten functioneren. Klik op de knop 'Accepteren' om akkoord te gaan.