Introductie compleet Be Healthy assortiment

Introductie Be Healthy assortiment

Onze kernwaarde Be Healthy nemen we zeer serieus. Na de introductie van onze meest ergonomische bureaustoel Be Brave vorig jaar hebben we niet stil gezeten. Op de Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer hebben we maar liefst 3 nieuwe producten geïntroduceerd; vergader- en bezoekersstoel Be22 en zit-sta kruk Be Steady.

Alles draaide op onze gezamenlijke stand met Vepa en de Lockerfabriek om vitaler en efficiënter werken. Onze nieuwe producten zijn stuk voor stuk bedoeld om vitaler te blijven tijdens het werken.

Be22 is een comfortabele en stijlvolle stoel die actief zitten stimuleert. Be22 is voor meerdere doeleinden inzetbaar; van luxe vergaderstoel tot flexwerkstoel. Afhankelijk van waar de stoel voor wordt gebruikt, kun je kiezen uit 4 verschillende onderstellen en 2 rughoogtes. Be22 is er met een zwart of een wit frame en voor de stoffering kan uiteraard uit meerdere kleuren en stoffen worden gekozen.

Be Steady is een zit-sta kruk die zorgt voor comfortabele steun én beweging op hoge zitposities. Het prototype dat we op de beurs hebben gepresenteerd is goed ontvangen door de vele standbezoekers. Binnenkort vertellen je hier meer over.

Ben je op de beurs geweest en wil je meer weten? Of ben je níet op de beurs geweest, maar wel benieuwd naar onze nieuwe producten? Maak dan een afspraak om onze showroom in Breda te bezoeken. Daar kun je de producten uitgebreid bewonderen en uitproberen én kunnen we je er alles over vertellen. Een afspraak maak je door ons te bellen op 076 581 1050 of een mail te sturen naar info@betastoelen.nl.

Be22 sfeerfoto
Be22 met kruisvoet

Start typing and press Enter to search

a fair furniture company

Deze website maakt gebruik van cookies om de website goed te laten functioneren. Klik op de knop 'Accepteren' om akkoord te gaan.