Be by Bèta

Wij willen iedereen gewoon goed en prettig laten zitten tijdens het werk.
Dat is onze missie en daar zetten wij ons elke dag weer met veel plezier voor in.

Onze kernwaarden

Om iedereen goed en prettig te laten zitten, werken wij volgens de 5 kernwaarden Be Dutch, Be Healthy, Be Green, Be Happy en Be You. Klik op een van onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over de kernwaarden.

Be
Dutch
be-dutch
Be
Healthy
be-healty
Be
Green
be-healty
Be
Happy
be-happy
Be
You
be-you

Bureaustoelen en meer

Al meer dan 50 jaar bedenken, produceren en verkopen wij een mix van bureaustoelen, werkstoelen, vergaderstoelen, bijzetstoelen en kantinestoelen. Alle stoelen worden in Nederland op duurzame wijze geproduceerd, geven elke gebruiker de juiste steun in iedere zithouding, passen in elk interieur en kunnen volledig worden gerecycled.

Onderdeel van een familiebedrijf

Wij zijn onderdeel van de Fair Furniture Group. Een familie van gelijkgestemde merken en mensen. Met 9 merken en meer dan 450 medewerkers kunnen we samen alles maken: van innovatieve grondstof tot complete inrichting. Slimme ideeën komen tot leven in onze lokale fabrieken in Hoogeveen, Emmen, Wijchen en Breda. Onze deuren staan open, we laten graag zien wat we kunnen.

De toekomst roept. Wij zijn er klaar voor.

Trots op ons bedrijf

Wij zijn trots op ons bedrijf en iedereen die bij ons werkt. Bekijk onze bedrijfsfilm om een indruk te krijgen van waar we zoal de hele dag mee bezig zijn.

Start typing and press Enter to search

a fair furniture company

Deze website maakt gebruik van cookies om de website goed te laten functioneren. Klik op de knop 'Accepteren' om akkoord te gaan.