Be by Bèta

Wij willen iedereen gewoon goed en prettig laten zitten tijdens het werk.
Dat is onze missie en daar zetten wij ons elke dag weer met veel plezier voor in.

Onze kernwaarden

Om iedereen goed en prettig te laten zitten, werken wij volgens de 5 kernwaarden Be Dutch, Be Healthy, Be Green, Be Happy en Be You. Klik op een van onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over de kernwaarden.

Be
Dutch
be-dutch
Be
Healthy
be-healty
Be
Green
be-healty
Be
Happy
be-happy
Be
You
be-you

Bureaustoelen en meer

Al meer dan 50 jaar bedenken, produceren en verkopen wij een mix van bureaustoelen, werkstoelen, vergaderstoelen, bijzetstoelen en kantinestoelen. Alle stoelen worden in Nederland op duurzame wijze geproduceerd, geven elke gebruiker de juiste steun in iedere zithouding, passen in elk interieur en kunnen volledig worden gerecycled.

Onderdeel van een familiebedrijf

Be by Bèta (voorheen Bèta Kantoorstoelenfabriek) is gevestigd in Breda en onderdeel van de VDB-groep. Een sterke groep Nederlandse producenten van kantoor- en projectmeubilair met meer dan 350 medewerkers verspreid over productielocaties in Hoogeveen, Emmen, Wijchen en Breda. Naast Be by Bèta maken de volgende bedrijven deel uit van de groep:

De VDB-groep is een familiebedrijf met zes aandeelhouder-families. De groep is gericht op continuïteit, innovatie en duurzaamheid, heeft oog voor de toekomst en is daardoor stabiel groeiend en financieel gezond.

Trots op ons bedrijf

Wij zijn trots op ons bedrijf en iedereen die bij ons werkt. Bekijk onze bedrijfsfilm om een indruk te krijgen van waar we zoal de hele dag mee bezig zijn.

Start typing and press Enter to search

Deze website maakt gebruik van cookies om de website goed te laten functioneren. Klik op de knop 'Accepteren' om akkoord te gaan.