Be Proud 300

Flexibele blikvanger

In een open ruimte is alles zichtbaar. Een zorgvuldig vormgegeven werkplek komt optimaal tot z’n recht als alle elementen op elkaar zijn afgestemd. Be Proud past zich moeiteloos aan in ieder interieur.

De juiste instelling

De stoel geeft optimale steun in iedere zithouding en stimuleert daardoor dynamisch zitten. De stoel past zich aan de gebruiker aan en niet andersom!

Be Proud, duurzaam geproduceert

De Be Proud wordt duurzaam geproduceerd en de gebruikte onderdelen bestaan voornamelijk uit gerecycled aluminium en gerecycled polypropyleen. De toegepaste en tevens gemakkelijk vervangbare stoffen nemen wij af van de bekende Europese marktleiders die net als wij milieu hoog in het vaandel hebben staan. De stoel nemen wij na de economische levensduur graag terug om te demonteren en alle onderdelen te recyclen of een tweede leven te kunnen geven.

Enthousiast?

Wil je een keer zitten op je favoriete model? Laat hieronder dan een bericht achter en 1 van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Deze inhoud is geblokkeerd. Accepteer cookies om de inhoud te bekijken.

Heb je een vraag of opmerking?

En heb liever direct persoonlijk contact? Bel of mail ons gerust, we spreken je graag!

Start typing and press Enter to search

a fair furniture company

Deze website maakt gebruik van cookies om de website goed te laten functioneren. Klik op de knop 'Accepteren' om akkoord te gaan.