Circle

Een kruk voor iedereen

Circle is een veelzijdige kruk die te gebruiken is in bijna iedere omgeving. Zowel laag als hoog. De kruk is tot in detail aan te passen naar de specifieke wensen van de gebruiker en de situatie. Een ideale oplossing bij veel zittende bewegingen en flexibiliteit als vereiste.

Circle neemt je mee in iedere beweging die je maakt. Rol gemakkelijk en snel tussen plekken, sta op en ga weer zitten. Geen poespas. De kruk is flexibel en sterk in zijn eenvoud. Geschikt voor iedereen.

Comfortabel op elke hoogte

Standaard is Circle uitgevoerd met een lage gasveer en is daarmee al direct inzetbaar in het onderwijs voor de allerkleinsten. De kruk is geschikt voor langdurig en intensief gebruik in de klas. Een hogere kruk nodig? Kies uit een van de andere gasveren en de kruk groeit met je mee. Voor iedere lengte hebben we een bijpassende gasveer waardoor je van Circle zowel een lage als hoge kruk kunt samenstellen. En met één simpele greep aan de ring onder het tabouret verstel je Circle tot in detail. 

 

Stevig op de grond

Is het gewenst dat de kruk op z’n plek blijft staan? Kies er dan voor om de wielen te vervangen voor glijders. De kruk staat zo stabiel op de grond en kan niet wegrollen. Zet de kruk niet té hoog, maar zorg er altijd voor dat je met je beide voeten stevig op de grond staat.

Voor iedereen en overal!

Wanneer je te maken hebt met veel verschillende gebruikers, met ook andere werkzaamheden, dan is het prettig om een kruk te hebben die multi inzetbaar is. Je beste keuze is dan onze Circle.

Enthousiast?

Wil je een keer zitten op je favoriete model? Laat hieronder dan een bericht achter en 1 van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Deze inhoud is geblokkeerd. Accepteer cookies om de inhoud te bekijken.

Heb je een vraag of opmerking?

En heb je liever direct persoonlijk contact? Bel of mail ons gerust, we spreken je graag!

Start typing and press Enter to search

a fair furniture company

Deze website maakt gebruik van cookies om de website goed te laten functioneren. Klik op de knop 'Accepteren' om akkoord te gaan.