Gemeente Weert

Het nieuwe stadhuis van Weert was een totaalontwerp. Hierin zijn exterieur en interieur complementair in de bakstenen icoon aan de Wilhelminasingel in Weert. Natuurlijke materialen voeren zowel binnen als buiten de boventoon. Op de kantoorverdiepingen zijn verschillende soorten werkplekken ingericht, variërend van afgesloten kantoren tot werk-, concentratie-, lounge- en overlegplekken in een open setting. Iedere verdieping heeft een eigen domeinplek, een plek om elkaar te ontmoeten die tevens overzicht schept tussen de verschillende clusters. Elke domeinplek heeft een grote gezamenlijke bar, lees- en loungeplekken en een aantal vergaderboxen. Gemeente Weert had als doel meer transparantie en het contact tussen ambtenaren en burgers te stimuleren. De netweave stoelen van Bèta dragen bij aan een fris en licht interieur. Wij zijn trots op het resultaat.

Opdrachtgever:
Project
Architect:
Jaar
Stoelen:
Gemeente Weert
Nieuwbouw Stadskantoor
Inbo Eindhoven
2014
Be Proud 200

Start typing and press Enter to search

Deze website maakt gebruik van cookies om de website goed te laten functioneren. Klik op de knop 'Accepteren' om akkoord te gaan.