GGD en Veiligheidsregio Drenthe

Een huiselijk en zacht interieur voor een duurzaam gebouw met een stoere buitenkant. De GGD en Veiligheidsregio Drenthe werken hier samen, daarom is in het interieur geen onderscheid gemaakt per organisatie. Met als middelpunt een atrium met zicht op de binnenplaats waar de brandweer dagelijks oefent. Er wordt gewerkt volgens de principes van Het Nieuwe Werken. De stoelen van Bèta met hun flexibele instelmogelijkheden passen hier precies bij. En zo dragen we een heel klein beetje bij aan een veiligere omgeving, daar zijn we best trots op.

Opdrachtgever:
Project:
Architect:
Jaar:
2013:
Gemeente Assen
GGD en Veiligheidsregio Drenthe
VVKH Architecten Leiden
2013
Be Proud 200

Start typing and press Enter to search

Deze website maakt gebruik van cookies om de website goed te laten functioneren. Klik op de knop 'Accepteren' om akkoord te gaan.