Saddle

Gemaakt voor zittend staan

Saddle is onze oerdegelijke zadelkruk. Een sta-hulp die optimale ondersteuning biedt in situaties waar wendbaarheid gewenst is. Onmisbaar in branches waar met patiënten wordt gewerkt en zitten met staan wordt afgewisseld. Deze kruk laat je zorgeloos staan terwijl je zit. Saddle voorkomt vermoeidheid door zitten staan. Krijg het vertrouwen dat een actieve werkhouding een hele dag is vol te houden dankzij de ondersteuning van een zadelkruk.

Aangename neutrale pose

De zitting is zo gevormd dat je dijbenen in een staande positie op de zijkant van het comfortabele kussen rusten. De kruk is standaard uitgevoerd met een instelbare zithoekinstelling. Doordat het lichaam een neutrale pose aanneemt, voelt het gebruik van een zadelkruk erg aangenaam en ontvang je de ondersteuning waar je zo naar snakt bij langdurig staan. Dat maakt van Saddle dus de ideale sta-hulp!

 

Loopt op rolletjes

Dankzij Saddle heb je genoeg bewegingsvrijheid om je taken uit te voeren zonder concessies te doen of op te staan uit je houding. Je loopt letterlijk met het zadel tussen je benen naar de plek waar je moet zijn. Of dit nu een patiënt, werkbank of het kopieerapparaat is.

Prachtig in zijn eenvoud

Het design van de zadelzitting is zo vormgegeven dat de billen genoeg grip hebben voor beweging en jouw gewicht altijd de juiste ondersteuning krijgt. Je zit stabiel op Saddle. Het zadel is verkrijgbaar in twee verschillende breedtes zodat er voor ieder figuur een gepaste maat is. De onderkant is zo afgewerkt dat je nooit kan blijven hangen met een kledingstuk of mis grijpt bij de hendels voor instellingen. 

Enthousiast?

Wil je een keer zitten op je favoriete model? Laat hieronder dan een bericht achter en 1 van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Deze inhoud is geblokkeerd. Accepteer cookies om de inhoud te bekijken.

Heb je een vraag of opmerking?

En heb je liever direct persoonlijk contact? Bel of mail ons gerust, we spreken je graag!

Start typing and press Enter to search

a fair furniture company

Deze website maakt gebruik van cookies om de website goed te laten functioneren. Klik op de knop 'Accepteren' om akkoord te gaan.