Solid

Stevig zitten zonder grenzen

Solid is een unieke kruk. Deze ergonomische oplossing biedt comfort en balans. Het is de beste ondersteuning voor een hogere, actievere zithouding dankzij de zadelvorm gecombineerd met de flexibiliteit van de bewegende voet. Solid helpt aan een gezonde werkhouding.

Geen beperkingen met Solid. Wat je ook aan het doen bent, je kunt er letterlijk alle kanten mee op. Een goed alternatief voor de bureaustoel en ideaal op plekken waar concentratie is vereist. Krijg weer energie met Solid.

Zit als gegoten

De zitting van de kruk heeft een ergonomische vorm en is standaard uitgevoerd met een instelbare zithoekinstelling. Je dijen liggen comfortabel in het zitkussen en het gewicht wordt evenwichtig verdeeld. Ongeacht je grootte, want je kunt uit 2 formaten kiezen van het zitkussen. Zo zit Solid voor iedereen als gegoten. 

Doordat je hoger zit, neemt het lichaam een open houding aan. Het bekken kantelt naar achteren en de ruggenwervels komen in een natuurlijke stand te staan. Ademhalen gaat hierdoor makkelijker en de bloedcirculatie verbetert. Met als gevolg een betere concentratie.

 

Ideale beweegpartner

Ben je van nature nogal een beweeglijk persoon en kan je vaak niet stil zitten op een gewone stoel? Vind dan in kruk Solid jouw ideale partner. Deze zitoplossing beweegt met jou mee en geeft continu de gewenste steun in welke houding je ook zit. Andersom geldt dit natuurlijk net zo goed. Doordat de kruk initieert tot meer beweging is het bijna onmogelijk om stil te zitten. Solid is daarom ook ideaal voor degenen die juist die extra bewegingsprikkel kunnen gebruiken. 

Interieur item

Het oog wil natuurlijk ook wat. Gelukkig hebben we daar aan gedacht, want Solid is niet alleen een hele fijne, gezonde zitoplossing, maar ook een knappe verschijning. De kruk is licht en past in ieder interieur. Style Solid precies zoals je zelf wilt met een ruime keuze uit verschillende stofferingen en optionele detailafwerkingen.

Enthousiast?

Wil je een keer zitten op je favoriete model? Laat hieronder dan een bericht achter en 1 van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Deze inhoud is geblokkeerd. Accepteer cookies om de inhoud te bekijken.

Heb je een vraag of opmerking?

En heb je liever direct persoonlijk contact? Bel of mail ons gerust, we spreken je graag!

Start typing and press Enter to search

a fair furniture company

Deze website maakt gebruik van cookies om de website goed te laten functioneren. Klik op de knop 'Accepteren' om akkoord te gaan.