Tips voor het instellen van je bureaustoel

Een bureaustoel is iets waar je nogal wat uren op doorbrengt. Het is daarom erg belangrijk dat de stoel precies zo is ingesteld dat het voldoet aan jouw wensen, in combinatie met de Arbo voorwaarden. Dit kan veel lichamelijke klachten aan je rug, schouders en nek voorkomen. De stoelen van Be By Bèta zijn compleet aan te passen aan jouw lichaam voor een optimale zithouding.

Jouw bureaustoel instellen

Bij het goed instellen van je bureaustoel is er een aantal zaken waar je op moet letten.

  • Zithoogte: door je voeten plat op de vloer te hebben tijdens het zitten, zorg je ervoor dat de hoogte van de stoel correct is ingesteld als de hoek tussen je boven- en onderbenen iets groter dan 90° is;
  • Afstand: zorg voor minimaal twee vingers en maximaal een vuist afstand tussen de voorkant van de stoel en je knieholte;
  • Rug hoogte: de stoelen van BeByBèta zijn in te stellen naar jouw wensen. Kies voor een hoogte dat voor jou goed voelt.
  • Tegendruk: zit ontspannen tegen de leuning. Je moet niet het gevoel hebben naar voren gedrukt te worden en niet het gevoel hebben naar achteren te vallen.

Hoe een bureaustoel verstellen?

Zit je toch niet helemaal comfortabel? Alle bureaustoelen van BeByBèta zijn te allen tijden te verstellen. Zo blijf je comfortabel zitten tijdens het werken. Met verschillende afstelknoppen zijn de zithoogte, afstand, rug hoogte en tegendruk aan te passen. Bekijk de zitinstructie van jouw BeByBèta stoel op de website. Heb je liever dat één van onze medewerkers je helpt bij het verstellen? Geen enkel probleem, onze medewerkers geven graag instructies en helpen je een passende stoel te vinden.

Start typing and press Enter to search

Deze website maakt gebruik van cookies om de website goed te laten functioneren. Klik op de knop 'Accepteren' om akkoord te gaan.