Vacature Accountmanager België/Luxemburg

Zit-sta kruk Be Steady

De toekomst roept. Wij zijn er klaar voor.

Om verder te groeien op de internationale markt
zijn we op zoek naar extra versterking in België en Luxemburg.

Heb je interesse in meer info, lees dan snel de vacature:

Accountmanager 

België & Luxemburg

We zoeken een ondernemende en gedreven Accountmanager die, samen met een ervaren collega die reeds actief is in dit gebied, de juiste dealers en key-accounts aan ons weet te binden. En als je ook nog eens een kick krijgt van het binnenhalen van een groot project, dan ben jij diegene die we zoeken.

 

Wat ga je doen?

In deze fulltime functie (40 uur) adviseer, begeleid, en ondersteun je de dealers d.m.v. demonstraties, verkoopgesprekken, trainingen en productacties. Je hebt de drive om een duurzame relatie met de dealer te vinden en/of te optimaliseren. Je bent een aanjager van een creatieve marktbenadering en verantwoordelijk voor het uitbouwen van een duurzaam dealernetwerk en het opzetten van relaties met key-accounts en architecten. Het zoeken naar en bezoeken van (nieuwe) relaties, zoals projectinrichters, architecten, interieurontwerpers en eindgebruikers behoren dan ook tot je dagelijkse taken.

 

In wat voor bedrijf kom ik?

Be by Bèta bedenkt, produceert en verkoopt al meer dan 50 jaar een mix van bureaustoelen, werkstoelen, vergaderstoelen, bijzetstoelen en kantinestoelen. Alle stoelen worden in Nederland op duurzame wijze geproduceerd. In de organisatie heerst een informele sfeer en korte lijnen. Nuchter én eigenwijs. De mensen kenmerken zich door aanpakken en meedenken op een praktische manier. Onze medewerkers hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel en tonen veel eigen initiatief. We doen het samen, dat is de basis voor een goede samenwerking en een efficiënte productie.

Be by Bèta maakt deel uit van de Fair Furniture Group. Een familie van gelijkgestemde merken en mensen. Samen met onze 450 collega’s kunnen we alles maken: van innovatieve grondstof tot complete inrichting. Slimme ideeën komen tot leven in onze eigen fabrieken in Breda, Hoogeveen, Emmen en Wijchen. Verheven idealen worden down-to-earth resultaten. Onze deuren staan open, we laten graag zien wat we kunnen. De productie is volledig in eigen beheer en daar zijn we trots op!

 

Ons aanbod

De werksfeer is informeel en de communicatielijnen zijn kort. Wij bieden ambitieuze kandidaten een prettige werkkring met goede toekomstmogelijkheden. Tijdens een gedegen inwerkperiode met interne trainingen leer je de organisatie, producten en klanten kennen. Het salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de zwaarte van de functie en je ervaring.

Wat verwachten we van je?

  • Aantoonbaar hbo- of wo-werk- en -denkniveau.
  • Acquisitie-ervaring.
  • Ervaring in de scholen- of kantoor- en inrichtingsmarkt.
  • Beheersing van de Nederlandse en Franse taal in woord en geschrift.
  • Professioneel, accuraat, communicatief vaardig, representatief en ambitieus.
  • In bezit van rijbewijs B.
  • Bereid om te reizen binnen België en Luxemburg.

Interesse?

Denk jij de juiste persoon te zijn voor deze uitdagende functie? Stuur je sollicitatie, inclusief cv, naar info@betastoelen.nl onder vermelding van de functie.

Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze rol en de organisatie? Geen probleem!
Neem dan contact op met Toon Mampaey via 06-52657111.

Start typing and press Enter to search

a fair furniture company

Deze website maakt gebruik van cookies om de website goed te laten functioneren. Klik op de knop 'Accepteren' om akkoord te gaan.