Inkoop Medewerker Bedrijfsbureau

Inkoop Medewerker Bedrijfsbureau

Standplaats Breda – 40 uur 

Ga jij met ons de uitdaging aan in de wereld van ergonomische en duurzame kantoorstoelen? Wij van Be by Bèta in Breda zijn op zoek naar een nieuwe collega. Als inkoop medewerker bedrijfsbureau bij Be by Bèta ga je het gehele proces van inkoop tot werkvoorbereiding en onderhandeling begeleiden. In deze functie is het belangrijk dat je zaken naast elkaar kan oppakken. Multitasken is voor jou geen probleem. Hebben we je interesse gewekt? Mooi! Laten we verder kennis maken.

Be by Bèta is een op de toekomst gerichte organisatie die een totaalassortiment ergonomisch en duurzaam geproduceerde kantoorstoelen levert. Alle kantoorstoelen worden in onze eigen fabriek in Nederland gestoffeerd en geassembleerd. Aandacht voor het milieu staat bij ons hoog in het vaandel. Het assortiment heeft een oerdegelijke kwaliteit en is bedoeld voor langdurig professioneel gebruik.

Wij zijn onderdeel van de Fair Furniture Group; een innovatieve en duurzame groep Nederlandse producenten van school- en kantoormeubilair. Met zeven merken en meer dan 450 medewerkers kunnen we samen alles maken: van innovatieve grondstof tot complete inrichtingen. Slimme ideeën komen tot leven in onze lokale fabrieken in Hoogeveen, Emmen, Wijchen en Breda.

Dit zijn je werkzaamheden

Als inkoop medewerker bedrijfsbureau ben je verantwoordelijk voor het gehele inkoopproces. Je houdt de voortgang van bestellingen en leveringen in de gaten. Je neemt gepaste maatregelen wanneer problemen zich voordoen zodat de productie door kan gaan. Verder is het belangrijk dat je een goede administratie bijhoudt van je inkoopactiviteiten. Je neemt de verantwoordelijkheid dat alles goed wordt bij gehouden en het initiatief om dit continu te optimaliseren. Je beheerst de Engelse taal goed zodat je onze leveranciers door heel Europa te woord kan staan. Technisch inzicht is wenselijk, want als medewerker inkoop word je betrokken bij productontwikkeling.

Voordat je zover bent leer je natuurlijk uitgebreid al onze productiebedrijven en hun producten kennen. Binnen het bedrijfsbureau van Be by Bèta werk je vaak samen met de bedrijfsleider en de productie leider. Samen met hen vorm je één team.

Dit neem je mee

– Je bent een echte aanpakker die het overzicht bewaakt en controle houdt;
– Je hebt een HBO werk -en denkniveau. Dit is aantoonbaar vanuit kennis en ervaring in een vergelijkbare functie;
– Je bent zelfstandig, ondernemend, kritisch, nauwkeurig, meegaand en leergierig;
– Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en Engels beheers je goed;
– Goede kennis van inkoop systemen en ERP systemen.

Aanbod

Deze functie is nieuw binnen onze organisatie. Dat betekent dat je veel vrijheid krijgt om de rol vorm te geven, maar ook veel verantwoordelijkheid. De werksfeer is informeel en de communicatielijnen zijn kort. Je werkt in een prettige werkkring met goede toekomstmogelijkheden. Tijdens een inwerkperiode met diverse interne trainingen leer je de organisatie, producten en klanten kennen. Het salaris is in overeenstemming met de zwaarte van de functie en je ervaring. Extra secundaire voorwaarden zijn onder andere:

– CAO Meubelindustrie;
– 24 vakantiedagen en 19 ADV-dagen op basis van een 40-urige werkweek;
– Salarisindicatie € 2.500 – € 3.500 bruto per maand o.b.v. 40 uur;
– Fietsplan;
– Een persoonlijk ontwikkelingsplan. Dat wil zeggen vergoedingen van (relevante) cursussen en opleidingen;
– Jaarlijks bedrijfsuitje.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Leuk! We ontvangen graag je c.v. met  korte motivatie. Stuur je sollicitatie naar h.debie@betastoelen.nl. Wanneer we een match zien nemen we contact met je op voor een eerste kennismakingsgesprek. Is er een klik? Dan volgt er een tweede gesprek. Is er vervolgens vanuit beide kanten interesse, dan volgt vanzelfsprekend een passend aanbod. Wil je graag eerst meer weten over deze rol en de organisatie? Mail je vraag naar bovenstaand e-mailadres of bel naar (+31) 76 5811050 en vraag naar Hans de Bie.

Start typing and press Enter to search

a fair furniture company

Deze website maakt gebruik van cookies om de website goed te laten functioneren. Klik op de knop 'Accepteren' om akkoord te gaan.