Vacature meubelstoffeerder Breda

vacature meubelstoffeerder Breda

Wil je werken bij een niet-standaard bedrijf?
Dat komt goed uit, want wij zoeken een

Meubelstoffeerder

Standplaats Breda – fulltime – m/v

Als meubelstoffeerder werk je samen met collega’s aan de hoge kwaliteit van Be by Bèta  bureau- en bezoekersstoelen. Soms werk je aan grotere series, dan weer aan een heel bijzonder project. Op basis van geschiktheid voor het vak en binnen het team kiezen we voor een ervaren kracht of juist voor een schoolverlater die zich een goede toekomst kan voorstellen in een meubelstoffeerderij.

Als allround stoffeerder beschik je over de nodige theoretische kennis. Maar belangrijker vinden we de praktijkervaring die je hebt opgedaan. Let wel, het stofferen van woningen met vloerbedekking en gordijnen is een heel ander vakmanschap.

Geen ervaring, maar wel een schoolverlater met veel interesse?

Als aankomend stoffeerder biedt Be by Bèta een complete interne opleiding. Bovendien werk je vanaf het begin samen met ervaren stoffeerders die je de kneepjes van het vak leren en een echte vakman of vakvrouw van jou maken.

What’s in it for me?

We bieden je niet alleen uitstekend salaris. Ook de mogelijkheden voor opleidingen en doorgroeien zijn aanwezig.

In wat voor bedrijf kom ik?

Be by Bèta is een organisatie met een informele sfeer en korte lijnen. Een nuchter én eigenwijs bedrijf. De mensen van Be by Bèta kenmerken zich door aanpakken en meedenken op een praktische manier.

Onze medewerkers hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel en tonen veel eigen initiatief. We doen het samen, dat is de basis voor een goede samenwerking en een efficiënte productie.

Be by Bèta maakt deel uit van de Fair Furniture Group. Met 7 merken en meer dan 450 medewerkers kunnen we samen alles maken: van innovatieve grondstof tot complete inrichting. Slimme ideeën komen tot leven in onze lokale fabrieken in Breda, Hoogeveen, Emmen en Wijchen. De productie is volledig in eigen beheer en daar zijn we trots op!

Wat verwachten we van je?

  • Goede handvaardigheid / 2 rechterhanden
  • Affiniteit met stof en textiel
  • Nauwkeurig, kritisch en flexibel
  • Je bent nieuwsgierig en je bent altijd op zoek naar nieuwe oplossingen
  • Wonend in Breda of omgeving

Interesse?

Wil je direct solliciteren? Je sollicitatie, inclusief cv, ontvangen wij graag via e-mail: info@betastoelen.nl onder vermelding van de functie.

Heb je eerst nog vragen over de vacature, dan kun je telefonisch contact opnemen met Hans de Bie, via 076-581 10 50

 

 

 

 

 

 

(Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld)

Start typing and press Enter to search

a fair furniture company

Deze website maakt gebruik van cookies om de website goed te laten functioneren. Klik op de knop 'Accepteren' om akkoord te gaan.