Vacature stikker/stikster

Vacature stikker/stikster Breda

Werk jij graag met de naaimachine?

Dat komt goed uit, want wij zoeken een:

Stikker/stikster

Standplaats Breda – tijdelijk – parttime/fulltime

Als stikker (m/v) werk je samen met collega’s aan de hoge kwaliteit van Be by Bèta bureau- en bezoekersstoelen. Soms werk je aan grotere series, dan weer aan een heel bijzonder project. Op basis van geschiktheid voor het vak en binnen het team kiezen we voor een ervaren kracht of juist voor een schoolverlater die zich een goede toekomst kan voorstellen in een naaiatelier.

Als allround stikker beschik je over de nodige theoretische kennis. Maar belangrijker vinden we de praktijkervaring die je hebt opgedaan. Dit mag ook hobbymatige ervaring met een naaimachine zijn.

 

Wat bieden we je?

Dit betreft in eerste instantie een tijdelijke functie ter vervanging van een collega. Maar na tevredenheid  zou het zo maar eens kunnen dat we je hier niet meer kunnen missen en je zelf ook niet meer weg wilt. Het aantal uren is bespreekbaar, dus fulltime of parttime… jij hebt de keus!

Als aankomend stikker krijg je van Be by Bèta een complete interne opleiding. Bovendien werk je vanaf het begin in het naaiatelier nauw samen met andere ervaren collega’s die je de kneepjes van het vak leren en een echte vakman of vakvrouw van jou maken.

Het salaris is in overeenstemming met je ervaring en CAO Meubelindustrie.

 

In wat voor bedrijf kom ik?

Be by Bèta is een bedrijf met een informele sfeer en korte lijnen. Nuchter én eigenwijs. De mensen van Be by Bèta kenmerken zich door aanpakken en meedenken op een praktische manier. Onze medewerkers hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel en tonen veel eigen initiatief. We doen het samen, dat is de basis voor een goede samenwerking en een efficiënte productie.

Be by Bèta maakt deel uit van de Fair Furniture Group. Met 7 merken en meer dan 450 medewerkers kunnen we samen alles maken: van innovatieve grondstof tot complete inrichting. Slimme ideeën komen tot leven in onze lokale fabrieken in Breda, Hoogeveen, Emmen en Wijchen. De productie is volledig in eigen beheer en daar zijn we trots op!

Wat verwachten we van je?

  • Enige ervaring met naaimachine is een eis
  • Goede handvaardigheid
  • Affiniteit met stof en textiel
  • Je beheerst de Nederlandse taal
  • Nauwkeurig, kritisch en flexibel
  • Wonend in Breda of omgeving

Interesse?

Wil je direct solliciteren? Je sollicitatie, inclusief cv, ontvangen wij graag via e-mail: info@betastoelen.nl onder vermelding van de functie.

Heb je eerst nog vragen over de vacature? Geen probleem! Je kan dan telefonisch contact opnemen met Hans de Bie, via 076-581 10 50

Start typing and press Enter to search

a fair furniture company

Deze website maakt gebruik van cookies om de website goed te laten functioneren. Klik op de knop 'Accepteren' om akkoord te gaan.