Waar moet op gelet worden bij het kiezen van een goede werkstoel?

De bureaustoel is een bekend begrip. De stoel is geschikt om meerdere uren werk aan een bureau te verrichten. Voor andere werkzaamheden en activiteiten wordt gebruik gemaakt van de werkstoel. De functie van een werkstoel is namelijk anders dan de functie van een bureaustoel. Het is voor meerdere omgevingen en activiteiten toepasbaar. Bij BeByBèta in het assortiment vind je verschillende soorten werkstoelen. Zo hebben we loketstoelen, taboeretten,  stahulpen en de werkstoelen. Welke stoelen geschikt zijn, lees je hieronder. We leggen de verschillen, overeenkomsten en voordelen uit.

Welke soorten werkstoelen zijn er?

#1 Werkstoel
De bureaustoel zoals wij die kennen, is niet altijd handig voor werknemers die regelmatig zittend werk verrichten. Daarom heeft BeByBèta speciaal voor de industrie, gezondheidszorg en het onderwijs werkstoelen ontwikkeld.

#2 Loketstoel
De werkstoel voor hogere bureaus en loketten hebben we uitgebreid met de loketstoel. Deze stoel werkt ondersteunend en geeft een ergonomisch verantwoorde zithouding aan de gebruiker. Deze stoel is speciaal voor langer gebruik.

#3 Taboeret
Voor het korte gebruik van een werkstoel en een verkorte ondersteuning, biedt de taboeret een uitkomst. Bij ons vind je de taboeret in talloze uitvoeringen zodat er voor iedereen en elke werksituatie een geschikt exemplaar bij zit. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

#4 Stahulp
Voor mensen met zittende werkzaamheden en waarbij de bewegingsvrijheid ook belangrijk is, biedt de stahulp een goede oplossing. Lichamelijk belastende werkzaamheden worden door middel van de stahulp minder lichamelijk belastend. Een echte aanrader voor tandartsen, meubelmakers en fysiotherapeuten.

Wat is het voordeel van een werkstoel?

De voordelen van een werkstoelzijn voornamelijk op toepassing van werknemers met verschillende taken en doelen. Een werkstoel is speciaal voor afwisselend en intensief werk. Een tandarts bijvoorbeeld kan niet de hele dag staand zijn of haar patiënten onder handen nemen. Door een werkstoel te gebruiken, kan de tandarts beter werk verrichten. Het grootste voordeel van een werkstoel is langer doorgaan met intensieve werkzaamheden.

Werkstoelen van BeByBèta

Koop vandaag nog werkstoelen voor op kantoor of welke andere locatie dan ook. Niks beter dan je kantoor compleet te maken met werkstoelen.

Start typing and press Enter to search

a fair furniture company

Deze website maakt gebruik van cookies om de website goed te laten functioneren. Klik op de knop 'Accepteren' om akkoord te gaan.