Wanneer moet je bureaustoel vervangen worden?

De bureaustoelen van Be By Bèta bestaan uit losse componenten. Dit betekent dat wanneer een onderdeel stuk is heel eenvoudig alleen dat onderdeel vervangen kan worden. Een hele nieuwe stoel aanschaffen is dan niet nodig. Heb je al jaren dezelfde stoel en wil je deze moderniseren? Dat is geen enkel probleem met de stoelen van Be By Bèta. De oude onderdelen worden vervangen door nieuwere en moderne varianten. Zo is die ene oude bureaustoel in snel vernieuwd.

Om te zorgen dat een bureaustoel nog langer meegaat raden wij preventief onderhoud aan. Ons advies om dit één keer per 5 jaar te doen. Het onderhoud bestaat uit:

  • Het smeren van bewegende delen;
  • De werking van beweegbare delen onderhouden;
  • Het controleren van wielen en armleggers;
  • Een opfrisinstructie van de bureaustoel
  • Het vervangen van defecte onderdelen.

Je bureaustoel laten reinigen

Ook het goed reinigen van de bureaustoel draagt bij aan een langere levensduur. Een clean up om de drie jaar is daarom één van onze aanbevelingen voor het verlengen dan de levensduur van een stoel. Voor €20,- wordt de stoel met stoom en heet water diep gereinigd. Dit kan in de avonduren op locatie plaatsvinden.

Start typing and press Enter to search

a fair furniture company

Deze website maakt gebruik van cookies om de website goed te laten functioneren. Klik op de knop 'Accepteren' om akkoord te gaan.