Welke bureaustoel moet ik kiezen bij rug-, nek- en schouderklachten?

Het kiezen van een bureaustoel heeft meer voeten in de aarde dan je zou denken. 80% van de mensen heeft na het 40e levensjaar regelmatig last van de rug, nek of schouders. Het juist instellen van je stoel speelt een belangrijke rol bij het voorkomen van deze klachten. Ons doel is om in iedere zithouding steun te verkrijgen, welke werkzaamheden je ook verricht. Het creëren van bewustwording bij de werknemers in combinatie met het opvolgen van persoonlijk instel- en werkplekadvies met de stoelen van BeByBèta vormen een goede en gezonde zithouding.

Bureaustoelen op maat

In het assortiment van BeByBèta vind je verschillende bureaustoelen, allen aan te passen aan ieder individu. Speciaal voor het verminderen van rug-, nek- en schouderklachten hebben we meerdere bureaustoelen in het assortiment: de Be Fine, Be Noble, Be Proud en Be Brave.

De Be Fine bureaustoel is de ideale stoel voor de prijsbewuste klant en tevens voor de klant met rug-, nek- en/of schouderklachten. De in hoogte verstelbare lendesteun heeft als voordeel extra steun voor de rug. Dit resulteert in vermindering van lichamelijke klachten. Om de klachten zo ver mogelijk terug te dringen, raden we aan insteladvies op te volgen.

Om een stijlvol en tijdloos design in kantoor te halen en tevens de rug, nek en schouders te ondersteunen, is de Be Noble de ideale bureaustoel. De bediening van de knoppen is eenvoudig en door de aanpassingen die je zelf maakt, voelt de Be Noble als een maatpak aan. De extra hoge rug met geïntegreerde hoofdsteun in combinatie met de ergonomisch vormgegeven rug maken de Be Noble toepasbaar voor iemand met rug-, nek- en/of schouderklachten.

De stoel die zich moeiteloos aanpast aan ieder interieur en iedere gebruiker afzonderlijk van elkaar is de Be Proud. De optimale steun bevordert het dynamisch zitten en biedt daarmee aan meer dan 95 % van de werknemers van één organisatie de perfect in te stellen bureaustoel. Extra pluspunt: de bureaustoel is duurzaam geproduceerd door de gebruikte onderdelen als gerecycled aluminium en polypropyleen.

Door de innovatieve zitten, vernieuwende armleggers en de flexibele rug is de Be Brave bureaustoel ideaal voor de vermindering van rug-, nek- en schouderklachten. De stuitsparing in de zitting zorgt voor een goede verdeling van het zitoppervlak. Voor nog meer ondersteuning raden we de Be Brave stoel aan met neksteun. Zo geef je je nek een nog betere ondersteuning.

Welke bureaustoel moet ik kiezen?

Welke bureaustoel het meest geschikt is voor jou, hangt van je wensen en eisen af. Vraag daarom vrijblijvend naar een proefstoel of advies op maat. Zo kies je een stoel die bij jou persoonlijk past.

Start typing and press Enter to search

Deze website maakt gebruik van cookies om de website goed te laten functioneren. Klik op de knop 'Accepteren' om akkoord te gaan.